Archief op 14 maart 2016

Inline skate evenement voor de derde achtereenvolgende keer in Baflo

Inline skate evenement voor de derde achtereenvolgende keer in Baflo op woensdag 8 juni 2016.

Finale Powerslide inline skate wedstrijd - 158

IJsclub Baflo organiseert dit jaar net als de twee voorgaande jaren een inline skate clinic voor de basisschoolkinderen en ’s avonds de wedstrijd die meetelt in de Powerslide Inline Competitie.
De voorgaande jaren was dit evenement zo succesvol dat de ijsclub daar graag een vervolg aan wil geven.

’s Middags clinic voor basisschoolkinderen
Voor de schoolkinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar van de scholen in Baflo, Rasquert en Den Andel en ook de omringende dorpen is er een inline skate clinic en een toertocht op het wedstrijdparcours. De kinderen kunnen dan kennis maken met deze mooie sport.
De activiteiten vinden plaats op de stationsweg ter hoogte van café Beuving.
Aan de clinic kunnen ook kinderen meedoen die geen ervaring hebben, maar het wel willen leren. Na de oefeningen is ieder kind in staat deel te nemen aan de toertocht.
De ijsclub heeft bij de KNSB een materiaalwagen gehuurd waarin voldoende skates en beschermingsmateriaal aanwezig is. Dus wie mee wil doen hoeft niet in het bezit te zijn van skates. Het dragen van een helm tijdens het inline skaten is verplicht. Je mag natuurlijk je eigen helm meenemen.
Er wordt les gegeven door trainster Mariet Bakker die vorig jaar op een heel deskundige en speelse manier les gaf. Zij gaat les geven samen met enkele andere ervaren collega trainers.

Deelname en gebruik van het skate- en beschermingsmateriaal is gratis.

In de de Schakel van mei en juni wordt meer bekend gemaakt en natuurlijk deze website van ijsclub Baflo.

Copyright © 2022 IJsclub Baflo. Niets van deze website, zoals o.a. tekstuele informatie, foto’s of filmbeelden mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd/gekopieerd worden zonder toestemming van het bestuur van IJSCLUB BAFLO. Alle rechten liggen bij IJSCLUB BAFLO.