Schaatsen kunnen uit het vet voor de leden van ijsclub Baflo

Schaatsen kunnen uit het vet voor de leden van ijsclub Baflo

Zaterdag 23 december 2017 van 18.00 – 20.30 uur kunnen alle leden van ijsclub Baflo GRATIS gaan schaatsen op de kunstijsbaan van Kardinge te Groningen.

Ouders opgelet!
Dit is een mooie gelegenheid om samen met uw kinderen op een voordelige manier en met het hele gezin te gaan schaatsen, tenminste als u in het bezit bent van een ledenkaart voor het seizoen 2017-2018 van ijsclub Baflo.

Toertocht voor de kinderen
Voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool is er een toertocht. Na afloop krijgen de deelnemers een medaille mee naar huis. Het is niet verplicht om met de toertocht mee te doen, de kinderen kunnen ook gewoon vrij schaatsen.

Gezelligheid en plezier staat voorop deze avond.

U kunt op eigen gelegenheid naar Kardinge gaan, dus vooraf aanmelden is niet nodig. Belangrijk is wel om je lidmaatschapskaart van ijsclub Baflo van het seizoen 2017-2018 mee te nemen. Iedereen wordt bij de ingang geregistreerd van welke vereniging u lid bent.

Graag tot ziens in Kardinge, want bewegen is gezond, ook op het ijs!
                                                                      

Bestuur ijsclub Baflo

wim

Reacties zijn gesloten.