Finale inline skate(skeeler)-wedstrijd in Baflo op 
woensdag 3 september

Finale inline skate(skeeler)-wedstrijd in Baflo op 
woensdag 3 september

In het kader van de Powerslide Inline Competitie organiseert 
ijsclub Baflo onder auspiciën van de KNSB en in samenwerking met Power Slide en Pellikaan Schaatsen uit Den Andel de finale van de Powerslide Inline Competitie. Deze inline skate-competitie bestaat uit een serie wegwedstrijden voor regionale rijders in noord Nederland. Gedurende de zomermaanden worden deze wedstrijden op verschillende plaatsen in de noordelijke provincies verreden. 
Op woensdag 3 september is de afsluiting van deze competitie en voor de finale is 
Baflo geselecteerd.
Aan deze wedstrijden doen verschillende leeftijdscategorieën mee. De jongste deelnemers starten bij de pupillen en de oudste bij de masters.
Start en finish is bij café Beuving aan de Stationsweg. 
De wedstrijden beginnen om 18.00 uur.

100_4261

Meedoen?
Voor de jongere skaters uit Baflo en omgeving die geen lid zijn van een vereniging, maar wel graag skaten, kunnen die avond ook hun krachten meten. Voorafgaand aan de finale-wedstrijden wordt er speciaal voor hen een wedstrijd over een kortere afstand georganiseerd. Ook de basisscholen kunnen teams voor deze wedstrijd inschrijven.

Uitdaging voor de geoefende 
inline-skater
Geoefende inline-skaters die geen lid zijn van een vereniging kunnen een daglicentie aanschaffen en mogen dan meedoen met de wedstrijd en meedingen naar de dagprijs. 
Je moet je dan wel uiterlijk vrijdag 29 augustus aanmelden voor deze wedstrijd bij de secretaris van ijsclub Baflo tel. 0595-425123 of per email witteveenwim@ziggo.nl.

Wilt je meer weten let dan op de volgende Schakel in augustus, dan volgt meer informatie.
Of kijk op de website van ijsclub Baflo: www.ijsclubbaflo.nl

Bestuur ijsclub Baflo

wim

Reacties zijn gesloten.