Update: Finale Powerslide Inline skate competitie

Update: Finale Powerslide Inline skate competitie

100_4261

De finale van de Powerslide Inline competitie op woensdag 3 september in Baflo krijgt een ander parcours dan was gepland. Het organisatiecomité heeft de locatie van de wedstrijd moeten wijzigen. Door asfaltering, helaas met split, in de Julianalaan is het onmogelijk geworden daar de deelnemers te laten rijden.

Gekozen is nu voor het parcours: Start en finish bij jeugdsoos Eagle aan de Gebr. Gootjesstraat, Winsumerweg, Margrietlaan, Maarweg, Marijkelaan, Irenelaan en weer de Gebr. Gootjesstraat.

Uitdaging voor de geoefende inline-skaters

Geoefende inline-skaters die geen lid zijn van een vereniging kunnen een daglicentie kopen en meedoen aan de wedstrijd voor de dagprijs.

Je moet je dan wel uiterlijk aanmelden* vóór 29 augustus bij de secretaris van ijsclub Baflo, tel. 0595-425123 of per email: witteveenwim@ziggo.nl

Speciale jeugdwedstrijd

Voorafgaand aan de finalewedstrijd is er een  inline skatewedstrijd voor de jeugd t/m 12 jaar over een kortere afstand.

Meedoen?

De jeugd uit Baflo en de regio kan hier aan meedoen. Je moet je hiervoor wel eerst aanmelden*, uiterlijk vóór vrijdag 29 augustus bij de secretaris van ijsclub Baflo tel. 0595-425123 of per email: witteveenwim@ziggo.nl. Meedoen kost niets! Ook de basisscholen kunnen teams voor deze wedstrijd inschrijven.

*Bij aanmelden de naam, adres, telefoonnummer, mailadres en leeftijd opgeven.

IJsclub Baflo organiseert woensdag 3 september om 18.00 uur de finale van de Powerslide Inline competitie. Deze inline skatewedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de KNSB en in samenwerking met Powerslide en Pellikaan schaatsen uit Den Andel.

wim

Reacties zijn gesloten.