Vrij schaatsen Kardinge

Vrij schaatsen Kardinge

Wie heeft nou geen zin in schaatsen? Het kan weer. Als je lid bent van onze mooie vereniging kun je as zaterdag 17 februari 2024 gratis schaatsen op de mooie ijsbaan van Kardinge in Groningen.

Het is van 16:30 – 18:30 uur

Je dient wel tickets te bestellen.

De vorige keer zijn wij als ijsclubs over de vingers getikt door de KNSB, dat er meer mensen een ticket hadden besteld dan dat er uiteindelijk daadwerkelijk mensen aan het schaatsen waren. Voor onze leden is het gratis schaatsen maar de kosten van je bezoek worden wel bij ons in rekening gebracht. Bestel dus alleen tickets als je ook echt gaat. En natuurlijk snappen we dat als je onverhoopt verhinderd bent of ziek wordt dat dat niet gaat maar dan zijn de verschillen ook niet zo groot in bestelde tickets als eerder. Alvast dank, ook namens ons als bestuur

Tickets bestellen? Klik hier en heel veel plezier! Resterende “spelregels” vind je ook op deze pagina (handschoenen aan ed)

Bianca

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2022 IJsclub Baflo. Niets van deze website, zoals o.a. tekstuele informatie, foto’s of filmbeelden mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd/gekopieerd worden zonder toestemming van het bestuur van IJSCLUB BAFLO. Alle rechten liggen bij IJSCLUB BAFLO.