Graspop Vol_G(r)as; Groninger Kampioenschappen zitmaaierrace 2014 dit jaar op de ijsbaan ’t Olhof te Rasquert

Graspop Vol_G(r)as; Groninger Kampioenschappen zitmaaierrace 2014 dit jaar op de ijsbaan ’t Olhof te Rasquert

De Groninger Kampioenschappen Zitmaaierrace zullen dit jaar zal op een nieuwe locatie gereden worden te weten de ijsbaan ’t Olhof te Rasquert. Deze locatie biedt de ruimte voor het aanleggen van een grotere en nog spectaculairder parcours en meerdere randactiviteiten.

Wat begonnen is als een demonstratie begint een waar evenement te worden, de Groninger Kampioenschappen Zitmaaierrace. Op 10 mei, een week voorafgaand aan het Graspop Festival, heeft de Graspop organisatie dit evenement gepland.

Dit jaar verwacht de organisatie een nog groter deelnemersveld met zowel deelnemers van het Twents Zitmaaier Team (TZT), het inmiddels opgerichte Zitmaaier Team Baflo (ZTB) en ‘vrije’ rijders (niet TZT of ZTB) .
Voor meer informatie zie: www.graspop-festival.nl.

wim

Reacties zijn gesloten.