Zaterdag 28 december 2019 gratis schaatstoertocht in Kardinge

Zaterdag 28 december 2019 gratis schaatstoertocht in Kardinge

De leden van ijsclub Baflo kunnen op zaterdag 28 december van 17:00-19:00 uur weer gratis schaatsen in Kardinge. Ditmaal betreft het een schaatstoertocht! Door je ontvangen kaart na iedere ronde te laten stempelen krijg je ook nog een mooie medaille na afloop. Maar je mag natuurlijk ook gewoon vrij komen schaatsen.

Je kunt op eigen gelegenheid naar Kardinge gaan, dus vooraf aanmelden is niet nodig. Belangrijk is wel dat je de lidmaatschapskaart van ijsclub Baflo van het seizoen 2019-2020 bij je hebt. Bij de ingang wordt iedereen gecontroleerd van welke vereniging je lid bent.

Mocht je komende zaterdag er niet bij kunnen zijn, niet getreurd, zaterdag 22 februari (16:00-18:00 uur) is er voor leden eveneens de mogelijkheid om in Kardinge vrij te schaatsen.

Graag tot ziens in Kardinge, want bewegen is gezond, ook op het ijs!

Bestuur ijsclub Baflo

Bianca

Reacties zijn gesloten.