Schaatsen uit het vet?

Schaatsen uit het vet?

En nee het hoeven niet alleen maar (ouderwetse) houtjes te zijn. Volgens alle weerberichten wel. Wat wij jullie kunnen berichten is dat we de pomp nog even extra hebben aangezet vandaag, en zoals je ziet, ligt er ook al wat ijs, we zitten niet stil!

Weet dat we je berichten zo snel mogelijk via onze eigen website en via facebook, instagram en twitter om je op de hoogte te houden wanneer bij ons zou kunnen/kan komen schaatsen. We hebben er zin in, jullie ook?

Bianca

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2022 IJsclub Baflo. Niets van deze website, zoals o.a. tekstuele informatie, foto’s of filmbeelden mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd/gekopieerd worden zonder toestemming van het bestuur van IJSCLUB BAFLO. Alle rechten liggen bij IJSCLUB BAFLO.