De ijsmeesters van Baflo

De ijsmeesters van Baflo

RTV Noord was bij ons in Baflo vandaag: IJsclub Baflo verwelkomt kersverse ijsmeesters: ‘Beter te veel, dan te min’ Wil je het allemaal bekijken? Klik hier. Let wel: ervaren ijsmeester en voorzitter Nico Buurma moet de rest nog heel wat van leren! Gelukkig kunnen we het nu in de praktijk toepassen deze dagen. Ons kersvers nieuw bestuurslid en ook al ijsmeester Richard Kruit was ook nog op Radio Noord te horen. Graag alsnog luisteren? Klik hier, en ga naar 38:30 (de tijd van de uitzending loopt af). Trots!

Bianca

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2022 IJsclub Baflo. Niets van deze website, zoals o.a. tekstuele informatie, foto’s of filmbeelden mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd/gekopieerd worden zonder toestemming van het bestuur van IJSCLUB BAFLO. Alle rechten liggen bij IJSCLUB BAFLO.