Vrijdag 16-12-22 GESLOTEN!

Vrijdag 16-12-22 GESLOTEN!

Beste schaatsvrienden, slecht nieuws. Wij kijken er ook reikhalzend naar uit om open te gaan maar vandaag met overdag 2 graden en afgelopen nacht maar -2 graden heeft ons doen besluiten om morgenavond (vrijdag 16-12-22) het ijs opnieuw te inspecteren. Vanavond wordt er niet gemeten, het heeft vandaag geen zoden aan de dijk gezet helaas. We houden je op de hoogte!

Het bestuur van ijsclub Baflo met zijn 3 kersverse en 1 ouwe rot in ’t vak ijsmeesters

Bianca

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2022 IJsclub Baflo. Niets van deze website, zoals o.a. tekstuele informatie, foto’s of filmbeelden mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd/gekopieerd worden zonder toestemming van het bestuur van IJSCLUB BAFLO. Alle rechten liggen bij IJSCLUB BAFLO.