Archief op 2019

Zaterdag 9 november 2019 gratis schaatstoertocht in Kardinge

De leden van ijsclub Baflo die geen wedstrijdlicentie hebben kunnen op zaterdag 9 november a.s. van 16:00-18:00 uur weer gratis schaatsen in Kardinge.

Je kunt op eigen gelegenheid naar Kardinge gaan, dus vooraf aanmelden is niet nodig. Belangrijk is wel dat je de lidmaatschapskaart van ijsclub Baflo van het seizoen 2019-2020 bij je hebt. Bij de ingang wordt iedereen gecontroleerd van welke vereniging je lid bent.

Ook dit jaar gaat het bestuur het lidmaatschapsgeld voor het seizoen 2019-2020 innen via incasso of een factuur. Er komt dus niemand bij u aan de deur om het lidmaatschapsgeld namens de ijsclub te innen en de ledenkaart te brengen. Nadat u heeft betaald kunt u de lidmaatschapskaart ophalen op zaterdag 26 oktober 2019 tussen 9:00 en 12:00 uur.

Op zaterdag 28 december (17:00-19:00 uur) en zaterdag 22 februari (16:00-18:00 uur) is er voor leden eveneens de mogelijkheid om dit seizoen in Kardinge te schaatsen.

Graag tot ziens in Kardinge, want bewegen is gezond, ook op het ijs!

Bestuur ijsclub Baflo

IJsbaan is GESLOTEN

Het was weer een heerlijke middag op de ijsbaan in Rasquert….
Er viel steeds meer sneeuw en gezellig druk in de kantine.
Helaas kan de vlag weer opgevouwen de kast in want vanavond is het
NIET MEER MOGELIJK OM TE SCHAATSEN
Het ijs gaat te snel achteruit.
Iedereen (bezoekers,bestuur,vrijwilligers) bedankt voor zijn komst!
Het was super!

Scheuvellopers opgelet!

Vandaag was het nog even aan de kinderen….

Maar vanaf morgen is iedereen welkom!

We zijn vanaf 13 uur geopend en tot ??? zo lang als het kan….

Kom allemaal naar Rasquert!

Scheuvelen of lekker even kieken en dikdakken onder het genot van de culinaire kunsten van onze kantine en vrijwilligers?